Food Review: Ais Krim Gula Apong, Enak.



Food Review: Ais Krim Gula Apong

Salam. Semalam sempat singgah di supermarket Giant Kota Padawan. Masa tengah jalan nak menuju ke Sugar Bun food outlet, ternampaklah satu gerai yang nampaknya baru dibuka. Dilihat pada banner ada menu yang menyelerakan iaitu Aiskrim Gula Apong. kebetulan me memang dah lama mengidam nak merasa ais krim yang agak famous ni, betul ke enak? sebabnya kalau pegi kat mana-mana gerai yang menjual aiskrim gula apong, mesti ramai yang beratur panjang.


rasa aiskrim gula apong ni memang enak, manis pun tak berapa dan caramelized sugar menambah keenakan ais krim gula apong ni. kalau makan masa hot and sunny day memang sesuai sangatlah. Instead of aiskrim gula apong cone yang berharga RM1.50, ada juga dijual aiskrim gula apong cup dan ais krim gula apong takoyaki...

 

Food star **** (empat bintang!)...thats mean you all mesti cuba aiskrim gula apong ni.


Responses

0 Respones to "Food Review: Ais Krim Gula Apong, Enak."

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com