3 Gambar Juliana Evans Naik Bot Dengan BF Mat Saleh3 Gambar Juliana Evans Dan BF Mat Saleh Naik Boat. Mungkin admin agak terlambat untuk update cerita Juliana Evans naik boat kat US bersama jejaka sasa mat saleh. Tapi apa salahnya admin update juga, boleh tahan juga gadis melayu ni bila dah ke oversea dapat pancing 'ikan-ikan besar' kat sana. Kalau sebelum ni kecoh pasal Nur Amalina, kini giliran Juliana Evans pula. Layan...Kepada mereka yang mengikuti perkembangan Juliana Evans juga peminatnya, aktress muda ini khabarnya kini sudah bertemu kekasih baru yang ketika ini mereka berdua sedang belajar disana.
 Juliana Evans bersama kekasih baru di US Siap main lidah tuh 2012 11 02 17 30 38 (Gambar) Juliana Evans Bersama Kekasih Baru Di US Siap ‘Main Lidah’?
Juliana Evans ketika ini sedang melanjutkan pelajaran dalam bidang komunikasi massa di Universiti Michigan dan mungkin jejaka bersama beliau ini juga belajar disana.Beberapa gambar Juliana Evans dengan jejaka bernama Nate Miller selepas ini untuk tatapan anda. Mungkin mereka hanya kawan, di’sana ‘kan budaya terbuka.
Juliana Evans 2 bersama kekasih baru di US Siap main lidah tuh 2012 11 02 17 32 16 (Gambar) Juliana Evans Bersama Kekasih Baru Di US Siap ‘Main Lidah’? 

Juliana Evans 3 bersama kekasih baru di US Siap main lidah tuh 2012 11 02 17 34 41 (Gambar) Juliana Evans Bersama Kekasih Baru Di US Siap ‘Main Lidah’?


Responses

0 Respones to "3 Gambar Juliana Evans Naik Bot Dengan BF Mat Saleh "

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com