Working VS Blogging



Salam semua, alhamdulillah follower dan readers blog ni dah pun makin bertambah berbanding masa mula-mula berblog dahulu agaknya dalam 3 tahun lepas. Admin mula membuka blog dan menulis secara suka-suka time second year di universiti. Skang dah pun tamat belajar dan bakal konvo bulan oktober ni. Syukur sangat dapat juga menamatkan pengajian, tak terasa sangat 4 tahun rasa sekejap je.

Alhamdullilah admin pun dah dapat tawaran kerja. So lepas ni kena bergelumang dengan kerja dan mungkin blog akan terabai sedikit. Tapi admin tetap akan meluangkan masa untuk blog ni. So kepada readers n followers harap korang terus support blog ambooyat.com ni ye...:)

teruskan menempah n shopping online di ambooyats blogshop ye


Responses

1 Respones to "Working VS Blogging"

Roxy zai said...

kuih cincin...uishhh...kempunan ui!


October 6, 2012 at 11:48 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com