Yusry KRU: Lisa Surihani Kuat Makan Punca Gemuk
Lisa Surihani Kuat Makan Punca Gemuk. Bahagia sungguh pasanga n Lisa Surihani dan Yusri ni. Apa yang membuatkan mereka lebih seronok apabila berpindah ke rumah baru.
Melalui ruangan hiburan Harian Metro hari ini, laporan menyebut yang Lisa Surihani & Yusry KRU sudah pun berpindah rumah baru yang terletak di Country Height Resort, Kajang.
Menjelang sambutan Aidilfitri yang tinggal kurang seminggu ini, pasangan ini khabarnya sedang sibuk mereka hiasan dalaman & luar rumah mewah mereka itu.
Kalau tidak keberatan, mungkin pasangan ini boleh anjurkan rumah terbuka untuk peminat meraikan kediaman baru mereka. Dan, Yusry KRU kata diri’nya sudah gemuk.
“Yang geramnya, Lisa tak jadi gemuk tapi saya pula yang naik berat badan,” komen Yusry KRU akan tabiat makan’nya yang berubah gara gara isteri yang kuat makan.
Dalam perkembangan berkaitan, Lisa Surihani & Yusry KRU mengakui yang mereka tidak akan menolak jika di’kurniakan cahaya mata dalam masa terdekat.
“Sifat kepimpinan yang ditunjukkan oleh abang kepada kami adik-beradik membuatkan saya mahu anak lelaki tetapi segalanya saya serahkan kepada rezeki. Jika memperoleh anak perempuan sekalipun saya tetap bersyukur,” ujar Lisa Surihani kepada Mingguan Wanita baru baru ini.
Sumber: Rotikaya.com


Responses

0 Respones to "Yusry KRU: Lisa Surihani Kuat Makan Punca Gemuk"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com