AMBOOYATS

A|M|B|O|O|Y|A|T|S

Speku: Artis Curang Lepas Popular


KISAH artis yang mula dikenali dan kenal erti popular kemudiannya mula lupa asal usul bukanlah perkara baru dalam dunia seni.
Rasanya sudah banyak kali SS dengar kisah sebegini kerana kehidupan baru sebagai artis jauh lebih hebat dan sekali gus membuatkan mereka lupa akan kehidupan lama. 
Terbaru, SS terdengar pula cerita mengenai seorang bintang realiti yang khabarnya sudah mula melupakan kekasihnya yang sebelum ini banyak berjasa dengannya. Kiranya, hubungan cinta selama bertahun-tahun sebelum dia popular tidak lagi ada nilainya.

Maklumlah apabila sudah menjadi terkenal, pilihan akan lebih banyak depan mata.

Dulu kalau muka berkarat dan gaya selekeh, sekarang semua sudah berubah dan ramai pula yang datang menghimpit.

Jadi, kekasih yang dulunya banyak berkorban untuknya sudah tidak dipandang lagi. Rasanya kisah sebegini memang ‘bernanah telinga’ mendengarnya kerana ramai sangat artis terutamanya bintang program realiti yang bersikap begitu.

Lebih parah sebelum ini sampai terus tidak mengaku ada tunang dan isteri lagi hanya kerana tidak mahu saham jatuh kononnya. Teman yang menceritakan kisah bintang realiti ini bukan sengaja ingin menyampaikan gosip, sebaliknya dia hanya geram dan rasa marah apabila kawannya itu yang kini sudah dikenali sanggup berlaku curang kepada kekasihnya yang selama ini berkorban untuknya.

Sebaik tamat menyertai sebuah program realiti popular ini, artis tadi khabarnya terus menjalin hubungan dengan seorang lagi artis secara diam-diam.Peliknya, kekasih lama masih lagi ada dan pandai pula artis baru ini menyorokkan hubungan barunya itu dan tidak pula rahsia jahatnya terbongkar.

Sekarang ini kata teman SS itu lagi, artis yang memang menjadi kegilaan ramai itu sejak menyertai program realiti itu memang sedang bermadu asmara dengan kekasih barunya dan tanpa segan silu membawanya ke khalayak ramai.

Khabarnya, banyak kali juga bintang realiti tadi muncul di beberapa majlis rasmi dengan kekasih barunya itu. Bukan main lagi gayanya, romantis dan begitu intim macam pasangan baru berkahwin.

Kekasihnya yang memang percaya dan baik itu pula terus saja diperdaya kononnya ingin hidup mati dengannya tanpa mengetahui yang teman lelakinya itu curang padanya.

Ada juga teman-teman yang menegur tapi dimarahi pula oleh artis tadi dengan alasan dia tahu apa yang dilakukannya.

Tambah kawan SS itu lagi, artis tadi yang sudah dikenali lama sebelum popular itu memang mula lupa diri dan sekarang sikapnya juga banyak berubah berbanding sebelumnya. 

sumber: HERE


Responses

0 Respones to "Speku: Artis Curang Lepas Popular"

[LIKE] untuk update terkini

Raja Troll Sabah

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com