OMG: Wanita Ini Derita Selepas Buang Bulu KemaluanWanita sanggup melakukan apa saja untuk kelihatan cantik, tak kiralah di luar mahupun di dalam. Namun disebalik keghairahan itu berlaku perkara yang tidak dijangka. Bertambah malang lagi kecantikan yang diidamkan menjadi kecacatan seumur hidup. Ikuti kisah Wanita Derita Selepas Buang Bulu Kemaluan

Laser hair removal rawatan
Gambar hiasan dari Google

KUALA LUMPUR - Seorang wanita terpaksa menanggung kesakitan teruk selepas kemaluannya melecur selepas menjalani proses pembuangan bulu kekal di sebuah pusat kecantikan terkemuka di ibu negara pada 22 Julai lalu.
Lebih malang, mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Lee, 39, terpaksa menghabiskan kira-kira RM35,000 hingga RM55,000 untuk mengubati kecederaan melecur di bahagian alat sulitnya itu.
Bukan itu sahaja, dia juga mungkin berhadapan dengan risiko mengalami parut kekal walaupun telah menjalani rawatan tersebut.
Mengimbau kembali kejadian tersebut, Lee berkata, dia telah menjalani proses pembuangan bulu kemaluan yang dikenali sebagai Nano Light sejak enam bulan lalu dengan bayaran perkhidmatan sebanyak RM3,500.
"Dalam tempoh enam bulan, tiada sebarang masalah yang berlaku dan segalanya berjalan lancar.
"Kejadian ini hanya berlaku selepas ahli terapi yang selama ini menjalani proses pembuangan bulu untuk saya diganti dengan orang lain," katanya pada sidang akhbar di Pejabat Biro Pengaduan dan Perkhidmatan Awam MCA, Jalan Ampang di sini semalam.


Responses

0 Respones to "OMG: Wanita Ini Derita Selepas Buang Bulu Kemaluan"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com