HOT TOPIC: Top 10 Artis Yang Tewas Menentang Lemak (Gambar)



HOT TOPIC: Top 10 Artis Yang Tewas Menentang Lemak (Gambar). Artikel menarik dari Forum Cari, Jum tengok siapa artis yang disenaraikan. 
Berikut adalah 10 artis yang dapat aku rumuskan sebagai artis yang gagal menentang anasir2 kelemakan biarpun muka mereka tak pernah padam ada je kt persada seni. Lainla kalau pernah berehat seketika ke, bersara ke, atau mmg dah sedia tewas drpd awal. Tapi yang ini mmg aktif je ada, ala-ala x mampu nak maintain badan cantik. kesudahannya mmg nampak membesar bak johan di kaca TV. 

countdown top 10

10. Benjy - di tangga ke sepoloh ialah benjy yang badannya mmg membesar time dia aktif di kaca TV, makan x pantang ke sampai badan naek? Sejak2 dah kes mahkamah ni mmg dia dah out of scene, tp sblm tu lagi dah dia mmg tak reti jaga badan. 

masa tengah aktif


latest - tatkala di tahan 


dan sejak lepas lesap dr persada seni nak2 makan free kt lokap...memang membesar la


9. Shaheizy Sam - memang nampak sangat tak berapa nak menjaga. sekejap kurus, sekejap gemok. nak kata tuntutan watak pun tak jugak sebab dalam filem kongsi pun dia debab semacam. apa kes ni?


kurus time filem jangan pilih bohsia hitam


gedempul time filem ngangkung, setahun lepas tu


tetiba kurus balik


8. Ellie Suriaty Omar - akak ni memang hazab dalam bab jaga badan. memanglah makin tua, tp dia ni baru 40 tahun kot. akak-akak lain boleh je begetah, dia ni memang nampak selekeh la 

time kurus 


dilanda lemak


7. Zizan Razak & Johan  - mereka ni aku kongsikan di tempat ke 7. diorang ni masa mula-mula dulu kurus elok je, tetiba dah popular sikit badan dah out. penuaan ke? baru 27 kn?

ni masa mula-mula digandingkan


setelah sekian lama..mendebab


6. Ako Mustapa - tolonglah dulu hero malaya, kurus elok...sejak berlakon kapten boleh astro ceria terus dia menyelekehkan dirinya. apa kes?? bukannya dia ni tua sgt pun. skrg dh jd bapak2

zaman ensem


masa kapten x boleh blah


5. Catriona Ross - dia ni sebaya misha omar je, tp misha tu boleh lagi tua lagi cun. dia ni dah siap mix tp makin tua makin cepat menjadi makcik2. bertudung dan beranak bukan alasan utk dia mnjadi makcik2. patutnya dia kene jaga badan dia ni, skarang mmg jauh beza dr drama sepia dulu2. eloklah, drama sephia tu pun couple dgn ako setapa haha.

zaman bergetah


zaman susu getah dah kering


4. Kamal Adli - mamat ni memang pernah kene brainwash dgn ahmad idham kan sebab x pandai jg badan..sesuai

zaman hero remaja


zaman x berapa nak hero, kini jd 2nd hero je dlm filem/drama



3. afdlin shauki - ini memang tahap aku tatau nak kata apa. silap la masa filem buli konon nak gemukkan badan sbb watak sbb lepas2 tu mmg dia xde effort nk kuruskan balik pun badan dia. 

zaman kurus2 sesedap rasa je dh ok

membesar bak johan



2. Siti Nurhaliza - datin ni memang kesian. dulu body kurus solid, kini tembun. nak kata bersara seketika membina keluarga mcm penyanyi aishah ke, x jugak. everyear ada album...aktif sana sini, konsert bayar konsert free semua dia sapu. tp kini body out. 

zaman digilai datuk K


memang makin tembun



dan tempat pertama....jeng3x...hehehe. aku  nk korang isikan tempat ini dengan cadangan artis yg korang rasa makin hazab x jaga badan. calon2 mestilah mengikut syarat2 - 

1. aktif , xpernah hilang dr radar seni dalam tempoh tertentu
2. bukan gemuk sbb mengandung, atau pakai kostum gemuk utk filem/drama
3. bukan artis gempal drpd asal
4. bukan dulu gempal kini kurus


yang menariknya ada commentor di Forum Cari turut mencalonkan artis seperti:

  • Azwan Ali




  • Penyanyi Aisyah

kak ecah zaman the fan club


kak ecah latest


  • FASHA SANDHA

fasha sandha : kategori - tak konsisten 














  • ZED ZAIDI

zed zaidi - ketegori:  kronik





dan Jeng...jeng..jeng...............
Datin Seri Rosmah mansur. kononnya beliau pun artis juga sebab pernah berduet dengan Mawi Worlllldddd...huhuhu

zaman muda.....




zaman popular sebagai artis pertama....






 KREDIT PENUH: FORUM CARI dan author Sokmogitu


Responses

0 Respones to "HOT TOPIC: Top 10 Artis Yang Tewas Menentang Lemak (Gambar)"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com