HEBAT! Wanita Malaysia paling ramai curangWah tak sangka ye Wanita Malaysia paling ramai curang dan menduduki tempat ketiga dalam carta dunia. Patutlah cerita khalwat asyik keluar muka depan Harian Metro tiap hari tak hairanlah jika kajian ni mendapati Wanita Malaysia antara wanita yang paling ramai curang.

WANITA Malaysia dikatakan yang ketiga paling curang di dunia. - Gambar hiasan

 ACCRA, Ghana - Wanita Malaysia adalah yang ketiga paling ramai curang di dunia, menurut akhbar laman berita GhanaWeb kelmarin yang memetik laporan akhbar China Press.

 Penemuan mengejutkan itu dibuat berdasarkan satu kaji selidik yang mendapati 39 peratus wanita Malaysia mengaku mencurangi pasangan mereka. Senarai tersebut diungguli oleh Ghana apabila 62 peratus wanitanya mengaku curang diikuti oleh Thailand sebanyak 59 peratus.

 Wanita Rusia pula dianggap keempat paling curang di dunia dengan angka 33 peratus diikuti Singapura di tempat kelima dengan 19 peratus.

 Kaji selidik sama turut mendapati pasangan di Thailand adalah paling curang di dunia dengan 54 peratus manakala Korea Selatan berada di tempat kedua apabila 34 peratus rakyatnya dilaporkan bermain kayu tiga.


Responses

0 Respones to "HEBAT! Wanita Malaysia paling ramai curang"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com