EMALIZA LIZAEMA: Perempuan Kutuk Hina Sabah



Kecoh di Facebook member-member Sabah berkenaan seorang perempuan yang mengutuk dan menghina Sabah. Kalau warga Sabah baca boleh sentap juga dibuatnya dengan ayat-ayat kutukan perempuan ni. Jum baca status facebook budak perempuan ni....
 

Berikut adalah antara respon yang diberi daripada warga Sabah terhadap kutukan budak perempuan yang bergelar Emaliza Lizaema ni...


warga Sabah turut mewujudkan satu page Anti Pompuan Bodoh Hina Sabah yang kini mencecah LIKE lebih 2000. nampaknya marah betul orang-orang Sabah ye. Me rasa tak perlulah nak dilayan budak macam ni yang sengaja nak tarik perhatian. Makin dilayan makin naiklah tocangnya.



Responses

5 Respones to "EMALIZA LIZAEMA: Perempuan Kutuk Hina Sabah"

Anonymous said...

sabah is a beuatiful place!


August 11, 2012 at 12:39 AM
We'l D. Lojungah said...

Betul.. org yg buat komen menghina nie nmpk satu tmpt jer. Dia p tgk tmpt pembuangan smpah mmglah byk sampah. Kalo aku kata Chow Kit tmpt pelacur, ya mgkin.. tp Chow Kit kan besar mesti ada tmpt yg jd tarikan pelancong luar.. yg 'gelap' lorong2 kecil jew.. jgn nilai sesebuah negeri berdasarkan cerita org, pegi dan nilai sendiri.


August 13, 2012 at 9:07 PM
Anonymous said...

budak ni sebenarnya salah satu spesis katak yang baru ditemui... mungkin lama sangat kot dok bwh tempurung tu yang jadi bangang sangat... nape x suruh buat airport atas gunung kinabalu, baru senang x payah daki.. bangang punye pompuan..


August 14, 2012 at 11:50 AM
Nurul Huda said...

Adui cian sgt la ni cewek mulut dia busuk untuk pgthuan ko org kl klu dtg sabah mcm model posing sana posing sini kat ploting smporna.klu sbah ni busuk jgn dtg sabah la duk jak kat tmpt ko tu..


August 17, 2012 at 10:29 AM
Ariel forst said...

hem,,,aku rasa perempuan cm 2 memang mulut x ber lesen,entah aku rasa mak dia xajar hina org,,ntah2 peras ngn ex bf dia org sabah kot


September 20, 2012 at 9:08 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com