AMBOOYATS

A|M|B|O|O|Y|A|T|S

Aiskrim Baskin-Robbins Percuma Hari ini 8-10 MalamPasti ramai yang berfikir Aiskrim Baskin Robbins menarik balik tawaran aiskrim percuma selepas kekalahan Chong Wei ditangan Lin Dan. Tapi korang silap kerana Baskin Robbins memberi aiskrim percuma hari ini!!!
http://3.bp.blogspot.com/-ZURiRyx3hYU/TxQQS_GVrZI/AAAAAAAAGuk/ZiyjuoPmctw/s1600/002.jpg

AISKRIM BASKIN ROBBINS PERCUMA

TEMPAT: 61 cawangan Baskin-Robbins di seluruh negara, (kecuali kiosk di Pantai Hospital, Bangsar, dan Taman Tema Genting,)

TARIKH: 8 OGOS 2012 (hari ini..yeay!!!)

MASA: 8.00 malam hingga 10.00 malam. 


Jum ramai-ramai serbu Baskin Robbins selepas berbuka nanti yer..:)Berita Penuh: KUALA LUMPUR: Bagi menghargai usaha gigih semua ahli sukan Malaysia yang berjuang di Olimpik London, Impian Emas Negara, satu inisiatif Olimpik oleh Media Prima Bhd, telah memutuskan untuk memberi ganjaran kepada semua rakyat Malaysia dengan ais krim percuma Baskin-Robbins.
Sebelum itu, Impian Emas Negara berikrar untuk memberi ais krim percuma di cawangan Baskin-Robbins di seluruh negara jika Malaysia menang pingat emas Olimpik pertamanya. 
Impian Emas Negara akan tetap memberi ais krim percuma hari ini di kesemua 61 cawangan Baskin-Robbins di seluruh negara, kecuali di dua kiosk di Pantai Hospital, Bangsar, dan Taman Tema Genting, dari 8.00 malam hingga 10.00 malam.

"Setiap seorang rakyat Malaysia berhak mendapat satu skop ais krim berjenama yang diminati itu," kata Ketua Pegawai Operasi Rangkaian TV dan Ketua Pegawai Operasi Primeworks Studios, Media Prima Bhd Ahmad Izham Omar.

"Kami merasakan tiada sebab bagi kami tidak meneruskan rancangan memberi ais krim percuma kepada semua rakyat Malaysia selepas menyaksikan ahli sukan Malaysia mempamerkan komitmen dan semangat kesukanan masing,masing di temasya sukan itu," katanya.

"Kita perlu meraikan kesemua wira yang telah membantu negara mencapai kegemilangan antarabangsa dan di dalam usaha itu, telah menyatukan kita semua," kata Ahmad Izham dalam satu kenyataan. Inisiatif Impian Emas Negara itu dilancarkan pada Mei. - Bernama

Responses

0 Respones to "Aiskrim Baskin-Robbins Percuma Hari ini 8-10 Malam"

[LIKE] untuk update terkini

Raja Troll Sabah

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com