4 GAMBAR ANAK NORISH KARMAN, Muhammad Haq Lutfie Alexander
GAMBAR ANAK NORISH KARMAN, Muhammad Haq Lutfie Alexander. “Awalnya saya runsing, bagaimana hendak saya memberitahu tentang kelahiran Haq kepada peminat & media, tetapi selepas tersebar di’internet, saya lega,” ujar Norish Karman. 
Gambar: Norish Karman Mengakui Lahir Anak Lelaki, Haq Lutfie Alexander
Haq yang di’katakan adalah Haq Lutfie Alexander yang lahir pada 24 September 2011 di sebuah hospital swasta di Subang Jaya & memang anak kandung Norish Karman.
Berkata kepada Utusan Malaysia hari iniNorish Karmanmeminta semua pihak supaya tidak mempersoal status Haq Lutfie Alexander dalam hidup beliau.
“Ini anak saya, hidup mati saya. Bagaimana ia hadir itu adalah urusan antara saya, keluarga dan Allah kerana saya tidak mahu mengenang lagi perkara yang lepas”
Menjawab fitnah yang berlegar di’sekitar kelahiran anak bongsu beliau ini, Norish Karman berkata “Saya seorang anak, wanita & ibu, saya tidak akan membuat perkara tidak elok”
Norish Karman turut mengakui dari awal usia kandungan beliau sehingga tujuh bulan, ada pihak yang memaksa dirinya untuk gugurkan kandungan yang ada.
“Saya seorang ibu, naluri keibuan saya sangat kuat. Saya berani pertahankan kandungan ini meskipun saya tahu hidup saya akan susah kerana akan menjaganya seorang diri,” ujar Norish Karman.
LAGI GAMBAR ANAK NORISH KARMAN, Muhammad Haq Lutfie Alexander
Haq Lutfie Alexander - Norish Karman - ROTIKAYA
#02 Haq Lutfie Alexander - Norish Karman - ROTIKAYA
#03 Haq Lutfie Alexander - Norish Karman - ROTIKAYA copy
KREDIT: ROTIKAYA.COM


Responses

2 Respones to "4 GAMBAR ANAK NORISH KARMAN, Muhammad Haq Lutfie Alexander"

www.QueAchmad.com said...

Salam Lebaran. Alhamdulillah Abe sempat singgah & akan menjadi Sahabat Setia Blog ni, InsyaAllah... Abe singgah dari Blog Abe: www.queachmad.com

Abe masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Abe, bantu Abe. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Abe di sini supaya dapat kita sama2 berjuang MEMERIAHKAN DUNIA MAYA NI... Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Blog Abe dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Abe tentangnya, InsyaAllah..


August 24, 2012 at 4:43 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com