Nazim Othman Kutuk UKM! Sengaja Cari Publisiti Murahan



Beginilah artis suka sangat cari publisiti murahan, mula lah tweet benda mengarut-ngarut konon nak cetus kontroversi. dah jadi trend artis sekarang agaknya. Terbaru, pelakon yang popular menerusi drama Dejavu Di Kinabalu mengeluarkan tweet tentang keusangan UKM. Nazim Othman telah tiba di UKM di awal pagi untuk membuat penggambaran di situ dan meluahkan perasaanya tentang keadaan UKM di kala itu.


ukm usang nazim othman

ukm usang nazim othman
lepastu pandai pulak minta maaf....Nazmi othman ni dulu blajar kat mana ye? pernak jejak ke universiti ke tak? maybe first time kot masuk U  sebab kebanyakkan universiti kat negara ni memang dah lama di bina dan bangunan pun dah lama.
ukm usang nazim othman
Kepada student UKM tak perlu lah nak terasa hati ye..:)


Responses

0 Respones to "Nazim Othman Kutuk UKM! Sengaja Cari Publisiti Murahan"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com