COOL BLOG, Chocolate Ice Blended Kegemaran Saya!




Sebut saja COOL BLOG pasti korang dah tahu iaitu kiosk minuman yang menawarkan pelbagai perisa ice blended, smoothie, yogurt dan milkshake. Biasanya kalau me pergi ke Plaza Lowyat atau Berjaya Times Square tak sah kalo tak singgah ke kiosk CoolBlog ni. dan minuman wajib beli adelah Chocolate Ice Blended!

kalau nak order me akan request dulu, tak nak campur Milk tea just campur air suam aje...sebab biasanya CoolBlog akan campur Milk tea dalam minuman mereka. Me tak suka kalau campur gan Milk tea sebab rase Chocolate Ice Blended terus tak sedap. tapi mungkin ada juga yang gemarkan campuran Milk Tea, ikut selera masing-masing kan.

my favourite! nyum2 CHOCOLATE ICE BLENDED

kepada penggemar minuman ice blended rugi kalau korang tak try Coolblog Chocolate Ice Blended. rasa pearl pun sangat sedap okey



ABC dan Cendol pun ada di Cool Blog



comel dan ceria


kalo mengidam nakkan Coolblog boleh beli kat kiosk di TS, Lowyat, RnR pun ada jual taw, kalo kat sabah di Karamunsing



Responses

0 Respones to "COOL BLOG, Chocolate Ice Blended Kegemaran Saya!"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com