3 Gambar Artis Wanita Hisap Ganja Tersebar



Panas apabila foto artis wanita hisap ganja telah tersebar. Siapakah artis wanita yang menghisap ganja ni? Pada mulanya, gambar ini dimuat naik di laman blog Myartis untuk membongkar tingkah laku buruk artis berkenaan. Menurut blog tersebut, mereka tidak ingin mendedahkan siapa artis tersebut kerana menghormati bulan puasa. Dari segi body figure macam tak popular je retis ni, tak pun artis baru nak naik.

Macam kisah Awi rafael yang dikaitkan dengan TATU, tapi alhamdulillah Awi sekarang cuba untuk berubah. Kita doakan artis wanita ni pun berubah jugak ye :)





Responses

0 Respones to "3 Gambar Artis Wanita Hisap Ganja Tersebar"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com