Tutor TV SPM 2011 | Astro Tutor TV SPM on Channel 603



bagi pelajar form 5 yang bakal menduduki SPM 2011 pasti tengah berhempas pulas mengulangkaji buku, zaman me dulu, buku lah sumber utama untuk study sebabnya takde option lain tak macam skang melalui tv pun boleh study.
campaign image
Astro Tutor TV SPM on Channel 603 menayankan program pembelajaran yang menarik dengan soalan2 mengikut silibus pembelajaran di sekolah. korang boleh memilih subjek yang diambil sesuai dengan exam korang. dan yang pastinye korang takkan stress la belajar melalui tutor TV ni sebabnye cara pembelajaran yang mudah difahami dan yang peling penting mudah diingat sebab kaedah pembelajaran visual.

so kepada adek2 jangan lupe menonton Astro Tutor TV SPM on Channel 603 yeeee


Responses

0 Respones to "Tutor TV SPM 2011 | Astro Tutor TV SPM on Channel 603"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com