Lengan murid lebam dicubit ustazah Kelantan | ni pun nak masuk paper ker?



budak skang terlalu di"MANJA"kan sangat, bile cekgu jentik sikit terus ngadu kat parents. mak bapak yang terlebih manjakan anak tak kena pada tempatnya apa lagi pegi serang cekgu sekolah, takpun report terus kat press leh masuk paper. glamorrr gituuuu


KOTA BHARU – Gara-gara membelek kamus bergambar dalam kelas mata pelajaran agama, seorang murid tahun dua sebuah sekolah dekat sini dikatakan dicubit sehingga lebam pada lengan kanan oleh seorang ustazah kelmarin.

Mangsa, Sarifah Amirah Muhammad Khairuddin, 8, memberitahu, kejadian berlaku ketika kelas Agama Islam kira-kira pukul 10.15 pagi.
Menurutnya, ustazah berkenaan telah memberi dua latihan kepada murid-murid untuk disiapkan di dalam kelas.
“Selepas menyudahkan satu latihan, saya membelek kamus bergambar tetapi ustazah telah memarahi saya kerana tidak membuat latihan yang diberikan. Dia merampas kamus tersebut.
“Dia mencubit lengan kanan saya dan kepala saya ditonyoh sebelum hidung ditarik menyebabkan saya menangis kerana sakit dan malu dengan rakan-rakan,” katanya ketika ditemui di rumahnya di Kampung Tok Jaafar di sini semalam.
Sementara itu, ibu mangsa, Rosmawati Shaari, 32, berkata, dia menyedari kejadian tersebut selepas anaknya pulang dari sekolah kira-kira pukul 1.30 petang.


Responses

0 Respones to "Lengan murid lebam dicubit ustazah Kelantan | ni pun nak masuk paper ker?"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com