FINA AF9 SANGGUP BUAT FITNAH DAN TIKAM BELAKANG KAWAN- pengakuan rakan Fina sendiri



entry yang panas di ambooyats@blog minggu ni yelah Azri dan Lena AF9 bermesra di Hotel Bali? dan Fina dan Lena AF9 Bergaduh | Fina buat fitnah terhadap Azri & Lena. dan baru tadi me mendapat komen dari seorang reader blog ni yang mengatakan dirinya kawan baik Fina. agak pedas juga lah komen yang ditulis berkenaan Fina AF9, nak tahu apa teruskan membaca...


menurut pengomen yang mengelar dirinya kawan baik Fina,
x payah nk menggelabah sgt korang ni!! hello!! aku ni KAWAN BAIK FINA yg sendiri kena tikam belakang dgn FINA OK !! FINA mmg xmulut longkang kot.korang kisah ape.kitrg org melaka dgr mcm ni...kitrg gelak!! azri dgn lena 2 mangsa.fina kalau dia tergugat.dia sanggup buat ape je.janji saingan die tewas!!! that is fina..xpercya?? pergi sekolah ktrg tanya cikgu2.berapa banyak cikgu tak suka nursyafinaz a.k.a fina!! org tua pon die boleh fitnah.ini kan azri dgn lena.kesian azri dgn lena.wa gelak dgr beb!! azrri dgn lena is mangsa keadaan!! even aku x minat azri dgn lena.aku just nak share perangai sebenar fina!!!

hmmm...dose memfitnah lagi berat dari membunuh...renung2kan dan selamat membace :)


Responses

5 Respones to "FINA AF9 SANGGUP BUAT FITNAH DAN TIKAM BELAKANG KAWAN- pengakuan rakan Fina sendiri"

Anonymous said...

aku setuju dgn komen makhluk tuhan ni.aku pun kenal fina.1 sekolah dulu.tp tak rapat lah kan.sbb org kata sape rapat dgn dia mmg tempah malang.so usha jauh jelah.banyak jugak kena tikam dgn fina ni.so aku setuju sgt2!!!!!!!!!


July 17, 2011 at 3:36 AM
endisya said...

fina ok meyh...dye ta camtu la,,i think,,org len yg sebarkan bnda ni then fina pulak kena tuding jari,,kenal fina sedalam yg mungkin and u all akn tau yg dye ni jenis yg easy-going person..


July 17, 2011 at 4:48 AM
Anonymous said...

SETUJU 100% ramai kwan2 sekolah die bg statement yg sama dkt blog2 lain


July 19, 2011 at 5:16 AM
Anonymous said...

fina gedikkkkkssss.tak suka gler dgn die.


July 25, 2011 at 1:32 PM
Anonymous said...

fina belagak DIVA, jalan sebelah org, main tolak je


December 13, 2011 at 11:11 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com