Tauke Jambu Main Kayu Tiga | Garang Dengan Isteri?



Bila nama dah makin naik mula lah keluar gosip2 liar. cewah me pun tak ketinggalah jugek bergosip macam yang dikatakan manggamuda dalam web manggaonline.com. sebelum ni tersebar gambar Tauke Jambu, peserta Maharajalawak bersama aweknye yang cun..pastu keluar pulak cerita kononya die sebenarnya sudahpun beristeri.


Tauke dan isteri masih bersama dan mereka masih tinggal sebumbung di rumah mereka di Sentul.dan yang mengejutkan Tauke memang garang dengan isterinya, malah, isterinya sendiri tahu mengenai hubungan Tauke dengan kekasih-kekasihnya sebelum ini, tapi dia tak dapat buat  apa-apa sebab takut dengan Tauke.


Di atas pentas, Tauke nampak seperti seoarang yang mesra dan penyanyang, tapi  tak sangka pula rupa-rupanya seorang yang garang.
Oleh kerana nama Tauke dan kumpulannya, Jambu sedang meningkat naik sekarang ni, jadi tidak mustahillah banyak cerita timbul mengenainya.

~manggaonline.com


Responses

2 Respones to "Tauke Jambu Main Kayu Tiga | Garang Dengan Isteri?"

Anonymous said...

alaaahai tauke jambu ni x sdar diri rpanya.. biasalah melayu kan senang sikit sudah rasa dunia dia punya.. sudah2 laa tu aq start benci dgn jambu sda skrg ni.. biarlah dia feymes kaa apa kaa.. klu begini prangai tgk laa ada ni mcm c mawi skejap sja feymes lps tu nma tenggelam ntah ke mna..hahahahaaa.. tu laa org melayu ni buat aq ktawa sja.. mna tidak.. cepat sgt lupa diri.. especially yg bergelar artis atau selebriti ni.. bgus klu muka tu hensem ini uii hensem lgi muka gorilla mengamuk.. ahahahahaaa.. pi mampus laa tauke jambu bgus kau pulang sna pi tmpat bini mu repent laa kau sma ALLAH S.W.T x guna klu kau be trip2 hensem klu mmg hakikat x hensem mna pun.. ahahahahaaa.. bgus kau buka kitab laa tauke.. aq tgk kau ni uii mcm apa sda muka mu tu.. bgus2 kau bro(tauke) ingat akhirat jga jgn ingat dunia semata2.. besok2 mampus kau apa kau mau jawab??


June 13, 2011 at 10:08 AM
Anonymous said...

ermmm...bgslah garang pasni ngn si bini yang baru nie pun garang jgk...then cari yang ke 3, 4.....meluat


May 18, 2012 at 9:06 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com