Pengakuan Blogger 14 Tahun Mengadakan Hubungan Seks; AdindaEvans



sejak keluar entry pasal pendedahan remaja 14 tahun yang mengaku pernah mengadakan hubungan seks terus kecoh dunia blogging mahupun twitter. blog malinomonstaa milik Adinda Evans terus mencanak naik dan follower pun dah lebik 1K.


menurut Adinda Evans;
Yeah, aku jujor la dgn korang, AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mengaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita. asalkan kita ade MARUAH DIRI ! thank you

@:memang brans la budak neh


Responses

7 Respones to "Pengakuan Blogger 14 Tahun Mengadakan Hubungan Seks; AdindaEvans"

AiTotYati said...

brans tak brans, haram tetap haram.

kalau dia ni student sekolah Ai dah lama kena kaunseling.

budak2 mcm ni... kite kena kesian. maruah tu ape sebenarnya? dgn mengaku tu kire bermaruah tinggi kah?

oh dunia


June 2, 2011 at 6:07 PM
NuSaNa NoSa 91 said...

kagum la.. kalah encik ben kefemesan dia.. cepat je naik budak ni.. nmpk sgt kita ni ske follow blog2 yg bleh bg "fun" je.. uhuk2~ =.=


June 2, 2011 at 6:09 PM
m!sZ zAL!nA said...

bukan brans tp BODOH!!!


June 2, 2011 at 11:14 PM
sitinoorlisamontel ;) said...

maruah diri?
bg sy la, masih ade lg ke maruah diri dia kalau maruah yang paling penting dan paling berharga sbg wanita dah hilang? islam kan budak tu? hmm, buat malu diri sendiri je la mengaku, on internet plk tu, bangga ke?

p/s: bg pendapat sy la. underage lg da rosak. hmm..


June 4, 2011 at 12:46 AM
redzuan said...

ni bukan perempuan da betina sundal yang takde maruah diri. kecik2 tak ckup umor perangai da mcm musibat. bila besar nanti. tak tau la teruk2 . kalau kat arab saudi la da lama cofirm budak perempuan ni mampus kena rejam.

memalukan bangsa dan agama. moga pintu taubat dia terbuka sebelum nyawa dicabut oleh Illahi.


Apa itu Demokrasi


June 7, 2011 at 3:26 AM
Anonymous said...

umo br 14 thn akal pendek sgt...patutlar ckp mcm org takde otak jer...klu dh ngaku wat kije jahanam camtur msh ade maruah lg ker...nak tujuk berani tp cam bahlol wt statement...


July 25, 2011 at 1:48 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com