KL Gangster Kutip RM5 Juta Dalam Masa Tiga Hari



Tak sangka dalam masa 3 hari saja KL Gangster mencapai kutipan RM5 Juta! jarang juga filem melayu dapat sambutan cegini. me pun tak sempat nak nonton KL Gengster lagi tapi member kata best.



tadi lepas lunch tengok jam dah 2.10pm sedangkan tayangan KL Gengster kat GSC jam 1.55pm. fuh memang melepas lah jawapnya. alang2 dah sampai GSC layan je lah citer apa yang ada.

nak taw apa kitorang tengok tadi HENRY' CRIME! arge tiket pun murah aje 7hengget. pastu time nak pilih seat tak sampai 10 orang pun yang dah bieli tiket tuh. pastu bile start je movie.......huh! macam hampeh. 1 bintang pun tak nak bagi kat movie ni, jalan citer pun ntah pape baek tak yah tengok.

so sape2 yang nak g tengok HENRY'S CRIME batalkan je lah niat korang. kalo nak jugek jangan nyesal eheheh


Responses

0 Respones to "KL Gangster Kutip RM5 Juta Dalam Masa Tiga Hari"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com