(Gambar) Baby Jimmy Shanley, Zahrah Shanley



Sebelum ni kisah pergolakan rumahtangga Jimmy Shanley menarik perhatian ramai, apa taknya baru beberapa bulan kahwin dah tak duduk sebumbung. tapi tu citer lama, skang Jimmy dan isterinya tengah gembira menyambut kehadiran puteri sulung mereka Zahrah Shanley.
gambar anak jimmy shanley

Zahrah Shanley telah dilahirkan dengan berat 2.2 kilogram di hari Jumaat lepas di Putra Medical Centre, Sungai Buloh.  




comey jer baby nih, bak kate orang anak ni penyeri rumahtangga. so lepas ni harap rumahtangga Jimmy lebih bahagia tekde lah gado2 yek...

kredit gambar: beautifulnara



Responses

1 Respones to "(Gambar) Baby Jimmy Shanley, Zahrah Shanley"

Anonymous said...

muga pergolakan rumahtangga jimmy kembali jernih dgn kehadiran puteri yg comel ini...


June 28, 2011 at 4:26 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com