Komen Anang Tentang Kehamilan Krisdayanti



dalam entry sebelum ni, ex-wife Raul Lemos tergelak besar mendengar berita Krisdayanti hamil 4 bulan. apa pulak respon dari ex-husband Krisdayanti?


"Soal cepat atau tidak, terkejut atau tidak, sebenarnya ia tidak sesuai diajukan kepada saya. Malah, saya juga tak mampu memberikan apa-apa komen,"
Pemimpin Front Pembela Islam (FPI) DKI Jakarta, Habib Selon berkata
“Dalam Islam ada dua hukum. Pertama, jika dia hamil empat bulan sebelum bernikah, maka anaknya dipanggil anak zina dan ibu bapanya boleh direjam

@: tak semua artis boleh dijadikan role model yer...sebab hidup mereka pun dah macam roller coaster


Responses

1 Respones to "Komen Anang Tentang Kehamilan Krisdayanti"

cacing said...

haish.... ada pulak dijawab mcm tu... tapi kan , kesian sgt kat anak tu... tak pasal2 dapat nama anak zina... perlu ke diberi gelaran macam tu?


April 20, 2011 at 7:37 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com