Hosni Mubarak Akhirnya Letak Jawatan



Salam semua, pasti ramai yang tahu pasal pergolakan di Mesir. actually me tak follow sangat berita ni, mula2 tu ingatkan huru-hara disebabkan banduan terlepas...tapi bila dah tiap malam kuar kat tv barula tahu rupanya dorang ni nak gulingkan Presiden Hosni Mubarak.

dan semalam beliau dah mengumumkan....


Presiden Hosni Mubarak pada Khamis mengumumkan akan menyerahkan kuasanya kepada Naib Presiden, Omar Suleiman dan mengarahkan pindaan perlembagaan. Namun perubahan kuasa itu masih mengekalkan gelarannya sebagai Presiden-mStar

@: nak juga gelaran presiden, bagi can la kat owg lain


Responses

0 Respones to "Hosni Mubarak Akhirnya Letak Jawatan"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com