!!!!!....Selamat Tahun Baru 2011.....!!!!!



Salam semua, bukak mata je dah masuk tahun baru 2011. alhamdulillah masih mampu bernafas..so apa azam korang tuk tahun ni????? me sebelum ni tak penah pun pasang azam tahun baru, tapi untuk tahun 2011 banyak rasanya hasrat di hati nak tunaikan ahaks!!!

motip gamba? lolz


first and furthermost

nak tunggu DUIT JPA masuk!! student ukmkl skang dah ngamok2 duit JPA tak masuk lagi. hari tu dah announce bleh dapat 23 dec 2010. pastu postponed plak hujung bulan january WTF! *what the fruit 

nak cashout DUIT NUFF..ahah siyes me tak penah cashout agi...takat sengget due tu kompem2 lah takleh cashout kan..kali ni tak kire sekupang due nak cashout gak muahaha *gelak jahat

nak beli NOTEBOOK baru..tak cukup gan lappy nak notebook ag seketul..tengah sengkek camni kat mane nak dapat eh? nampakny notebook yang tulis gune pen tu je lah mampu

nak jadi MANUSIA...ahaha sebelum ni bukan manusia ke? maksudnye someone yang ade guna dan fungsi paling penting tak nyusahkan orang lain! pendek kata jangan jadik sampah..jangan memain sampah pun ade guna taw skang trash to cash




@:hidup memang susah tapi ada yang masih SAYANG kita...demi mereka hidup kena diteruskan juga insyallah...


Responses

2 Respones to "!!!!!....Selamat Tahun Baru 2011.....!!!!!"

Syed Hilmi Syed Yahya said...

selamt tahun baru..!! dpt duit JPA nt leh ar belanje,,hehe


January 1, 2011 at 2:40 PM
ambooyats said...

oraite, no hal tp lme ag wuwuwu


January 1, 2011 at 2:47 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com