Lirik Lagu & Klip Video Kalau Berpacaran- Suhaimi Mior Hassan(Feat. Ana Raffali & Altimet)




Salam semua, satu lagi lagu yang me nak share kt sini yelah lagu Kalau Berpacaran. dan liriknya yang pemes "boleh pandang-pandang, jangan pegang-pegang"....first time dengar lagu ni memang terhibur dan agk kelakar dan mesej yang nak disampaikan tu penting....ahah layanzz


Penyanyi: Suhaimi Mior Hassan

Tajuk Lirik Lagu: Kalau Berpacaran (Feat. Ana Raffali & Altimet)
Kalau berpacaran memang banyak pantang larang
Menjaga susila ibu bapa adik abang
Apabila berdua carilah tempat yang terang
Agar tidak pula mencoba aksi terlarang
Chorus
Boleh pandang-pandang jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang bertambah sayang
Biar malu-malu biar segan-segan
Kerna malu itu perisai orang beriman
Kalau berpacaran jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan jumpalah ayah dan mama
Hantarkan rombongan meminang dengan segera
Kalau terlambat kekasihmu disambar buaya
Ulang Chorus
[ Kalau Berpacaran (Feat. Ana Raffali & Altimet) lyric found on www.lirik.my ]
Yeah kita sambung cerita
Kalau kamu berdua aku yang ketiga
Aku penambah perasa
Akulah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa
Berani buat terima padah
Kalau tak sedia ucap syahadah
Ulang Chorus
Boleh pandang-pandang (boleh pandang-pandang)
Jangan pegang-pegang (boleh pegang-pegang)
Duduk renggang-renggang (duduk rapat-rapat)
Bertambah sayang (nanti confirm dapat)
Biar malu-malu (jangan malu-malu)
Biar segan-segan (jangan segan-segan)
Kerna malu itu perisai orang beriman (hahahaha)



Responses

0 Respones to "Lirik Lagu & Klip Video Kalau Berpacaran- Suhaimi Mior Hassan(Feat. Ana Raffali & Altimet)"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com