Kereta Polis Malaysia Terbaru vs Kereta Polis USA!



me suka juga layan bab2 kereta ni, lebih2 lagi design kete yang 'pelik' yang jarang nak jumpa. bebalik kepada tajuk baru-baru ni PDRM melancarkan kereta terbaru buat polis peronda model Naza forte. sekali tengok macam kete polis USA pun ada.

1. kereta polis malaysia




2. USA police car


hampir sama bukan. bukan setakat sebijik tapi dua biji tiga biji pun ada



@: sape yang rase2 nak naek kete ni korang leh pure2 tersesat pastu abang polis ensem yang bawak keta ni akan hantarkan korang ke police station berhampiran...ahaha


Responses

4 Respones to "Kereta Polis Malaysia Terbaru vs Kereta Polis USA!"

~hAKim ZaiLAn~ said...

perggh,da macam nfs most wanted r plak..


December 25, 2010 at 10:24 PM
ambooyats said...

ahah lyan gak game tu


December 25, 2010 at 10:54 PM
- abdul hadi abdul muti - said...

haah. lebih kurang gak la sebab teringat mase scene kat dalam citer transformers yang mule2 tu. yang ade transformers ketebpolis pegi kejar shea le beouf tu.huhu


December 26, 2010 at 9:44 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com