Hanis Zalikha Atasi Siti Nurhaliza



Dalam Metro ahad ari ni, blogger dan model Hanis Zalikha dikatakan tersenarai pada kedudukan keenam carian Google di Malaysia hingga mengatasi penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin. me dah penah baca benda ni kat satu blog, mungkin wartawan pun bace blog nak dapatkan informasi eh?

HANIS... lebih popular kerana blog.

Hanis Zalikha, 20 adelah penuntut jurusan Pengurusan Perniagaan di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Segamat, Johor. Hanis ni budak tajaan JPA taw. Die turut terbabit dalam bidang peragaan dan pernah juga memegang watak sampingan dalam filem, Momok The Movie.

katanya Hanis yang mempunyai 14,929 pengikut di blognya,
“Berbanding diri saya, memanglah tidak popular seperti penyanyi pujaan ramai itu tetapi terkejut dengan apa yang berlaku kerana sejak nama saya disenaraikan antara yang dicari dalam Google didapati blog saya kini dilayari lebih 16,000 pengunjung sehari berbanding sebelum ini hanyalah antara 7,000 hingga 8,000 orang sehari,”

10 individu paling dicari dalam Google Malaysia
  • 1. Maher Zain (penyanyi antarabangsa)
  • 2. Justin Bieber (penyanyi antarabangsa)
  • 3. Luna Maya (artis Indonesia)
  • 4. Din Beramboi (pelakon/pelawak/penyampai radio)
  • 5. Lady Gaga (penyanyi antarabangsa)
  • 6. Hanis Zalikha (model/blogger/pelajar)
  • 7. Lee Min Ho (pelakon Korea)
  • 8. Adam Lambert (penyanyi antarabangsa)
  • 9. Datuk Siti Nurhaliza (penyanyi/ahli perniagaan)
  • 10. Paul Tan (blogger)


Responses

2 Respones to "Hanis Zalikha Atasi Siti Nurhaliza"

Wan Gerrard said...

hanis zalikha memang cantik ^_^


December 19, 2010 at 11:17 AM
Roxy zai said...

bila laa aku nk atasi dia ni..adusss=_="


December 19, 2010 at 1:48 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com