(Gambar) Hidung Siti Nurhaliza Makin Kempis?



Salam semua...kali ni kawan nak crita pasal siti, Bukan crita psl Siti Sarah, dan bukan juga Siti wan kembang mahupun Sitikus...ekekeke..tapi nak crita pasal siti nurhaliza. Korang perasan x makin ari Tok Siti kita ni makin cun habis tahap dewa la katakan. Dan yg paling kawan perasan tang hidung die yg makin lama makin menguncup dari dulu..Kalau nak ckap disebabkan oleh editing or makeuping, imposible pulak coz makeuping ni bole cover hidung die dr front view jerk.. nak ckap die modify hidung die, bole jadi jg...Kan tang muka tu sumber rezeki dan market sales dia...Kalau muka tak cun,haram lah mak joyah nak beli produk simply siti geng....apa2 hal korang nilai la sendiri ek


gambar zaman muda mudi, batang hidung siti kurang tinggi

gambar skang, hidung siti nampak mancung dan kempis bebanding dulu

@: hmm..nampak tak beza hidung siti dulu dan skang. lu pikir la sendiri eheh
entry dr my sis heee :D


Responses

3 Respones to "(Gambar) Hidung Siti Nurhaliza Makin Kempis?"

Roxy zai said...

ada jgak laa beza sikit..=p

hidung kempis atau mancung,i x pandang laa^_^


December 7, 2010 at 10:18 AM
Lelaki Ini said...

nmpk cam sama jewk..
tp kadg2 teknik solekan memainkan peranan nk kecik or kembg hidung seseorang
ala..
jerawat pun boleh sorok dgn solekan...


December 7, 2010 at 12:24 PM
bee said...

gambar kedua tu dah di photoshop... sila lihat pada tona warna background yang sebelah hidung dia tu... berlainan warna dari backgroun asal... kalau yer pon mau photoshop jangan le ketara macam ni.


January 6, 2011 at 1:01 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com