Berita Dua Beradik Terlampau



Apa nak jadi gan budak2 skang, hari ni kuar muka depan Metro gempar gan video aksi panas dua beradik. apa yang lebih mengejutkan usia mereka masih terlalu muda. Budak lelaki berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun. 

MEMALUKAN...aksi dua remaja dipercayai adik-beradik tersebar melalui telefon bimbit.

menurut Azman, 25, yang memperoleh video itu melalui bluetooth daripada rakannya
“Saya menggeleng kepala sebaik melihat aksi mereka yang tidak ubah seperti orang dewasa. Bayangkan apa akan jadi kepada mereka pada masa depan dan bagaimana penerimaan ibu bapa mereka jika mengetahui perkara ini,”.

Berita Penuh

BUTTERWORTH: Penyebaran rakaman aksi seks sepasang kanak-kanak yang didakwa adik-beradik melalui telefon bimbit menggemparkan penduduk sekitar bandar ini serta mencetuskan kebimbangan mengenai semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.

Ini kerana usia pasangan terbabit masih terlalu muda. Budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun.
Aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel oleh pihak ketiga berdasarkan katil dan keadaan sekitar.

Kakitangan swasta dikenali sebagai Azman, 25, yang memperoleh video itu melalui bluetooth daripada rakannya, berkata dia terkejut sebaik melihat aksi pasangan terbabit kerana mereka terlalu muda dan dipercayai masih bersekolah.

Budak lelaki itu seperti murid tahun lima atau enam manakala remaja perempuan mungkin dalam tingkatan satu atau dua. Kemungkinan mereka adik-beradik kerana fizikal remaja lelaki lebih kecil berbanding pasangannya.



Saya menggeleng kepala sebaik melihat aksi mereka yang tidak ubah seperti orang dewasa. Bayangkan apa akan jadi kepada mereka pada masa depan dan bagaimana penerimaan ibu bapa mereka jika mengetahui perkara ini,” katanya, semalam. 






Menurutnya, tindakan pasangan kanak-kanak itu menggambarkan keadaan moral masyarakat yang semakin merosot dan keadaan ini yang menyumbang peningkatan kes pembuangan bayi hasil hubungan luar nikah. 

“Jika murid sekolah rendah sudah pandai beraksi lucah dan dirakam pihak lain, bagaimana orang dewasa. 

“Apa akan jadi kepada moral masyarakat beberapa tahun akan datang jika gejala penyebaran aksi seks melalui telefon bimbit semakin berleluasa,” katanya. 

Justeru, dia berharap pihak berkuasa segera melakukan sesuatu sebelum gejala penyebaran aksi seks melalui telefon bimbit menjadi ‘wabak’ yang sukar dikawal.
-hmetro


@: nak salahkan parents dorang sebab kurang mendidik anak-anak atau nak salahkan budak2 ni sebab terlebih didik? pendidikan seks kat sekolah tak start lagi dorang pula dah advance..hmmm


Responses

9 Respones to "Berita Dua Beradik Terlampau"

NuSaNa NoSa 91 said...

semoga mrk dpt hidayah.. dan semoga kita t'pelihara drp terikut dgn mrk.. amin~~ ^_^


December 16, 2010 at 6:31 PM
ambooyats said...

nusana~semoga dijauhkan jg, simpang 44 malaikat, amin..


December 16, 2010 at 6:46 PM
azHa said...

Mak oi !! Dasyat gile. Masih muda tuu. Adoyai.

My Entry : AISHITERU AZHA: Aku Benci Baby


December 16, 2010 at 7:45 PM
BezBuddy said...

dua2 salah...mak bapak ngan budak tu sendri...aku xtau camne au pendidikn seks dah start...huhuhu


December 16, 2010 at 11:45 PM
MyToha said...

Pengaruh luar ni makin banyak..sb tu la..


December 17, 2010 at 10:17 AM
Roxy zai said...

omg!! serius bnda ni menakutkan..uh..pening2!!=(


December 17, 2010 at 3:59 PM
Anonymous said...

pertama tangkap bebudak nih. soal siasat siapa yg tangkap video nie kerana melalui news kata video ada org yang tangkap selain dari dorang n.. di shoot di hotel di penang.. so tengok sapa yang check in hotel tu.. mungkin budak ni dikasi tengok video lucah dan di bagi pil khayal/ peransang seks oleh org yg shoot nie.. logik tak?


December 22, 2010 at 10:52 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com