Follower Bertuah Ke-444: Cik Safiyyah Tahniah!



sebab me hepi sangat malam ni jari pun menari-nari nak buat entry. entry kali ni special tuk follower ke-444 tahniah! time kasih korang sebab sudi jadi follower ambooyats@blog ni. kepada yang dah followed tapi me tak follow g tolong tinggalkan komen yek pasni me follow korang balik. heee...

nak tahu sape follower yang betuah tu, ni die...

cik safiyyah follower ke-444
cik safiyyah ni blogger baru lagi, so ape kata kite support rakan blogger baru


@: pasni sape pulak yang bertuah? jangan lupe follow yek heee :D


Responses

2 Respones to "Follower Bertuah Ke-444: Cik Safiyyah Tahniah!"

Siti Safiyyah said...

hehe, terkejut i.. :P tenkiu2, btw takdelah baru sgt dlm blogging ni..tp kire baru jugaklah.. :)

Ohh ya, selamat berkenalan yea.. ^__^


December 12, 2010 at 1:49 AM
BezBuddy said...

aku pn tgh cari follower bertuah yg ke 1111...topup rm10...check it out..hehe


December 17, 2010 at 1:32 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com