Bengkel Perniagaan Internet Dan Blogshop, korang berminat?



salam semua, mood malas nak update blog dah mula bersarang ahah...bukak sem je banyak keje yang nak kena settlekan. hmmm skang ni kelab kitorang under UKM rancang nak wat bengkel perniagaan internet, kononnye nak bagi student blajar bisnes melalui tenet r ni. tapi tak tahu lagi nak jemput sape tuk bagi talk mase bengkel tu nanti. me ade juga search pasal En.Zamri Mohamad. rasanye die memang dah banyak pengalaman buat bengkel bagai..


so sape2 yang pernah pegi bengkel atau ceramah yang berkaitan dengan perniagaan internet leh la cadangkan nama penceramah tu. kut2 leh juga kitorang jemput die pula nak bagi talk kat ukm.



@: tuk entri kali ni me just nak minta cadangan dan komen dari korang...


Responses

0 Respones to "Bengkel Perniagaan Internet Dan Blogshop, korang berminat?"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com