Award Bombastic Blog



ahah akhirnye bejaya gak me wat tag dari cik tengku izzah farahana. dah lama juga lah me kena tagged ni skang baru free sikit nak wat heee..

contest ni datangnya dari blog mencariisteri, terus teingat lagu wali band-cari jodoh eheh..me nak join, korang pun jangan lupa join taw! caranya mudah je



♥Jadi follower blog USTAZ |dah wat| 


♥Copy pic kat ats ni n linkkan |dah juge|

♥Kemudian tag 3 kwan...|iman, nora, sayapmalam| eheh

ok shiap!




Responses

4 Respones to "Award Bombastic Blog"

ferry said...

thanks tag sy..nanti ada masa sy buat ye..hehe


December 9, 2010 at 7:52 PM
nora said...

kalau aku nk amik award tu je leh tak?? cantik ar award tu. leh ke tak ni ;p


December 10, 2010 at 2:09 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com