(Video) Bila Siti Nurhaliza Speaking Broken English



Dulu me ade tengok rancangan cit cat azwan ali besama siti nurhaliza. azwan ali yang mulut laser tu sempat mengata yang siti ni tak reti sangat speaking bagai. me mula2 takde la pecaya sangat yang artis no 1 negara tak pass englishnya. tapi lepas tengok video ni me dah caye dah...


video dari kisahcintanasilemak

takpe siti leh improve g :D


Responses

8 Respones to "(Video) Bila Siti Nurhaliza Speaking Broken English"

sHaH said...

dia dok sebut chocker, choker n choker.. hahahhahaha... kalo aku g jusco, mesti teringat dia nyer video bila dgr suara dia..


November 23, 2010 at 4:08 PM
Roxy zai said...

hehehe..xdpt tgk vid tp dgr suara jaa..it's ok siti..keep on learning! ahakz!


November 23, 2010 at 4:20 PM
azwa_amani said...

huhuhu..xpelah..itu bermaksud, tanpa english yg baik pun kita leh berjaya sebenarnyer..pokoknyer, kita gunakan sepenuh kekuatan yg ade..mcm ct, ade suara sedap..hah,aset die pun dah berjuta2 jual suara jer


November 23, 2010 at 4:27 PM
KimiCnoL said...

xpe siti..belajar ngn dato` k lepas nie..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Lawak Johan dengan Zizan"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"


November 23, 2010 at 4:37 PM
nazihahisa said...

boleh improve.. duit byk.. no hal


November 23, 2010 at 5:20 PM
ambooyats said...

biskut~ohoh

shah~ kalo g jusco je ke,tesco?

roxy~eheh ok la tu, xdpt tgk dpt dgr jadila

azwa~btol2 sme gak cam owg jepon, xpakai bi pn leh maju

kimi~huhu dato K kate tanak ajar, die nk jd transltr je :D

naziha~btul2 ckup bayar g tuition hee


November 23, 2010 at 6:55 PM
Nadia arRumaisha said...

takpe..yg penting mencube... and mungkin sekarang dah lebih ok... Sekurang2nyer dia berani...


November 27, 2010 at 11:03 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com