Uncle Seekers Lagi Kisah Cintanya Dengan Bekas Permaisuri Agong



Tak habis2 uncle seekers ni dengan kisah "cinta syyh" nya. sebelum ni uncle seeker dah dedahkan 6 part dan katanya lagi pendedahan tak kan berhenti kat situ saja ada banyak lagi yang die nak kongsikan.


bila ditanya apa tujuan uncle seekers buat pendedahan tu, die menjawab "Berikan dia (Aishah) kebebasan dan jangan halang dia untuk berkahwin dengan lelaki yang disukainya," katanya. tapi yang peliknya uncle seekers mendakwa tidak pernah cintakan Siti Aishah namun tidak menafikan pernah bercinta dengannya. "Bagaimanapun, cinta antara saya bukanlah cinta dalam erti kata sebenar. Atas dasar itu juga saya menggelarnya 'cinta syyhh'," jelasnya.

hmm..me pun da tak paham motif uncle seekers ni. lebih baik pendedahan "cinta syyh" tu tak perlu diteruskan sebab bagi me ia sekadar membuka aib dan boleh menjatuhkan maruah bekas permaisuri sendiri.

@: cerita kontroversi nak naikkan populariti


Responses

4 Respones to "Uncle Seekers Lagi Kisah Cintanya Dengan Bekas Permaisuri Agong"

BezBuddy said...

tau xpe..xde keje die nk wat agaknye


November 18, 2010 at 7:07 PM
N@SIQUE said...

apa masalah uncle seekers nie kan~~hahahaha,,lawak jer la....

NABIL LAYAN ARAK KA?


November 18, 2010 at 8:21 PM
ambooyats said...

diea~tu la pasal

nasique~tataw le huhuk saje bikin kontroversi


November 18, 2010 at 9:36 PM
Myra Arshad (: said...

haha. macam2 uncle ni .


November 19, 2010 at 1:40 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com