TIPS Dapatkan Buffered Earning Dari Nuffnang- Jangan Cepat Merajuk!



salam semua, tetibe je post pasal tips nuffnang kan padahal takle terer mana pun tapi takpe me nak share juga gan korang...sharing is caring :)

last two week ramai blogger post pasal new buffered earning yang melekat kat blog masing2. kebetulan me tengah blogwalking, buka blog tu citer pasal BE baru buka blog yang lain pun same juga...jeles ok huhu sebab ape me jeles, blog me langsung tak dapat satu pun BE baru so terus merajuk gan en. nuffnang

tengah2 majok tu jari-jemari ni pule beriya nak hantar ticket kat nuffnang, buat pertama kalinye sepanjang 8bulan blogging before ni tak penah buat pun hantar ticket bagai. me just tanye soalan simple pasal BE tu ayat pun due tige baris. bile en.nuffnang reply kat email panjangnye mak ai berjela-jela sampai tak larat nak bace.

pastu nak tahu tak pe yang berlaku?
sekarang ade 2 Buffered Earning baru melekat kat ambooyats@blog eheh

so moral of the story (cewah!) tamo merajuk2 k :)

@: TIPS dapatkan buffered earning dari nuffnang: rajin2 lah hantar surat cinte ticket kat nuffnang


Responses

0 Respones to "TIPS Dapatkan Buffered Earning Dari Nuffnang- Jangan Cepat Merajuk!"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com