Tagged: 25 Random Things, Facts, Habits or Goal About Me



Dah lama rasenye tak jawap tag ni, memandangkan incik shafawi hamzah telah mentag beta, beta pun dengan rela hati menjawap tag ni...huahua berangan jadi raja bersiung jap



"once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."


25?banyak juga ni yang nak kene list kan, adoyaii nak tulis ape eh..belasah je lah huhuk

  1. Korang mesti tak tau aku sape eheh, inilah ambooyats tuan punye blog
  2. Korang mesti tak tau aku suke tulis blog
  3. Korang mesti xtau sindrom berblog aku akn datang secare tibe2, post 3-4 entry sehari
  4. Korang mesti xtau bile sindrom aku tu hilang blog ni takan diupdate berminggu2
  5. Korang mesti tak tau benda yang aku pun tak tahu
  6. Korang mesti tak tau yang aku tak tahu nak tulis pe kat sini
  7. Korang mesti tak tau aku suke tido awal
  8. Korang mesti xtau sebab air Neslo kat cafe aku dah stat tido lewat
  9. Korang mesti tak tau aku ade 1 paper exam agi
  10. Korang mesti tak tau aku tak sabar nk balik umah
  11. Korang mesti tak tau aku suke sangat gan bebudak
  12. Korang mesti tak tau gan budak pun aku leh majok ahha.
  13. Korang mesti tak tau aku geli gile gan kucing
  14. Korang mesti tak tau aku akan cepat2 tutup bile blog tu letak byk gambar2 kucing
  15. Korang mesti tak tau nape aku fobia gan kucing, sebab aku pun tak taw nape
  16. korang rase aku lelaki ke suke sangat panggil bro, terasa macho pule 
  17. korang taw tak mood aku skang nak layan citer korea, mcm kat matrix dolu2
  18. korang taw tak aku suke masak dan bile orang kate sedap aku lagi suke
  19. aku tengah pikir ape benda lagi nak tulis
  20. aku taw skang aku dah berjaye listkan 19 bende masuk ni 20
  21. Aku skang tengah layan movie my boss my hero.dah penah tengok tp nk tgk lg
  22. Aku nak tanye korang bace ke ape yang aku tulis ni
  23. Aku rase takyah la bace, segan lak hihik
  24. korang nak bace jugak ke?
  25. tak kesah lah sebab dah habis pun haha.
skang nak tagged orang laen pulak ye, 25 orang? macam tak sanggup je. 5 cukup lah ye huhu

http://roxyzai.blogspot.com/
http://bezbuddy.blogspot.com/
http://suzierahman.blogspot.com/
http://drhanis.com/blog/
http://shafawihamzah.blogspot.com/

ok setel :)


Responses

3 Respones to "Tagged: 25 Random Things, Facts, Habits or Goal About Me"

suzie rahman said...

adeh2..suzie dh pnh wat.neway thks tag yer


November 5, 2010 at 2:25 AM
BezBuddy said...

alamak terkena plak..hehe...ok nt ad free sy wat k :D


November 5, 2010 at 5:10 PM
Aoi@riena said...

adush.. apsal lak geli ngn kucing... kucing la makhluk paling comel kt dunia ni... isk...


November 6, 2010 at 12:25 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com