Siti Nurhaliza dalam Temubual 'Siti'



Dah macam Oprah Winfrey show pula tapi yang ni versi malaysia dan dikendalikan oleh Datuk siti nurhaliza. temubual berjudul 'Siti' ni akan bermula Februari depan, Siti katanya gugup bile first time kendali program macam tu semasa rakaman bersama Lisa Surihani.

kata Siti program ni bukan berkonsepkan temubual semata-mata tapi juga untuk membantu mereka yang memerlukan. bukan tu je pelabagai segmen dalam program ni antaranya yang memerlukan Siti berlakon....hmmm pasti menarik kan





Responses

0 Respones to "Siti Nurhaliza dalam Temubual 'Siti'"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com