Shopping Deepavali



Seharian kuar jejalan sampai lenguh2 dah kaki ni. minggu lepas dah tension sangat gan exam, sebab tu la nak balas dendam ni ngeh2 nak bergumbira pula. tadi sempat pegi Sogo ade juga lah sale kat sogo sempena deepavali ni. tengok yang indian pun ramai je yang shooping kat sane


tapi yang me heran, malay lagi ramai shopping dari mereka yang nak menyambut deepavali ni. orang kite ni masa raya aidilfitri shopping sakan, time chinese new year pun sebok nak membeli belah, deepavali pun same juga. mase bile je tak gi shopping?

huhu yelah me pun sama juga pantang tengok sale mesti nak masuk kedai tu, kalau ada yang berkenan beli. kalau kat sogo tu barang harga rm150 leh jadi rm40 bile dah sale. so nape perlu buang duit, tunggu je sale siap boleh beli sampai 2-3.

@: shopping adelah cara terbaek hilangkan tension/stress :)


Responses

0 Respones to "Shopping Deepavali"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com