OMG! Bilik Dah Macam Tongkah Pecah



salam semua, selamat berhujung minggu..korang buat ape je weekend ni? mesti kuar jejalan takpun shopping sakan, owh jelez! me lak terpaksa packing barang tomorrow dah nak terbang heeee~~ so hujung minggu ni diisi gan mengemas bilik yang sangat serabut..gosh!


see, banyak lagi yang nak dikemas, ade sape2 yang nak nolong??macam baru kemarin je me packing2 barang tuk cuti sem lepas. skang dah cuti sem lagi, cepatnye masa berlaluuuu...


Responses

2 Respones to "OMG! Bilik Dah Macam Tongkah Pecah"

azwa_amani said...

alalala..ciannyer kene kemas barang yer..meh amani tolong tgok ek...:P


November 14, 2010 at 4:03 PM
ambooyats said...

hehe cpt2 bantuan diperlukan :D


November 14, 2010 at 4:34 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com