Minggu Fesyen Malaysia-Antarabangsa 2010




Semalam Majlis pembukaan Minggu Fesyen Malaysia-Antarabangsa 2010 berlangsung di Pavilion Kuala Lumpur. 4 pereka fesyen tersohor tanah air yang terlibat seperti Datuk Tom Abang Saufi (Tom Abang Saufi), Jendela KL, Michael Ong dan KLutched dengan tema rekaan Gala Glam. 

me berminat gak nak tengok rekaan designer malaysia ni, setanding tak dengan designer antarabangsa. nak tahu hebat ke tak jum tengok gambar rekaan designer tempatan ni  

Koleksi Tom Abang Saufi


gambar belah kanan siap nampak underwear! ade y sanggup pakai?
Koleksi Jendela KL



Koleksi Michael Ong



Koleksi KLutched


kredit gambar: murai.com

bile tengok secara overall, rekaan ni takde la beridentitikan malaysia tapi more to western style. maybe designer cube nak sesuaikan dengan international market atau customer lebih prefer design macam ni. pandangan me koleksi Michael Ong paling menarik :)



Responses

3 Respones to "Minggu Fesyen Malaysia-Antarabangsa 2010"

cik BB said...

baju dr tom tue,,,
langsir ke ape??
bju transparent???


November 4, 2010 at 1:48 AM
cik BB said...

baju dr tom tue,,,
langsir ke ape??
bju transparent???


November 4, 2010 at 1:49 AM
ambooyats said...

pasan tak y no.4 tu siap tembus nampak y dalam. hahak bahaye neh


November 4, 2010 at 1:53 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com