Mari Menari- Dita & Shai Tersingkir Kerana Zul Huzaimy




Setelah 2 minggu program Mari Menari (MM) berlangsung, 2 pasangan yang berada di bawah bimbingan pelakon Zul Huzaimy telah pun diumumkan sebagai pasangan peserta yang terpaksa menamatkan perjuangan mereka secara berturut-turut dalam program realiti yang menawarkan sebuah kondo mewah sebagai hadiah utama tersebut.


Bersandarkan kepada keputusan ini, ada pula suara sinis yang mengatakan bahawa kononnya Zul Huzaimy sememangnya tidak layak menjadi penasihat MM.

Menjawab persoalan ini, Zul yang ditemui pada majlis kejutan hari jadi protegenya iaitu MM Jaya di Dance Connexion, Bandar Sunway malam tadi menjelaskan bahawa tugasnya dalanm program realiti itu tidak lebih sekadar bertindak sebagai penasihat kepada MM Jaya, MM Dita dan MM Shai, bukannya sebagai tukang ajar menari.

bukan ke penasihat tu tugasnya menasihat sekaligus mengajar orang dibawahnye. kalau sekadar tengok je taknak betulkan mana yang kurang ape faedahnya astro bayar awak mahal2, dapat gaji buta lah jawapnye. dah pegang tanggungjawap jadi penasihat tu, cubelah buat yang terbaik pastu takde lah orang nak pertikaikan

@: sejak masuk U ni me banyak belajar makna "tanggungjawap' dan 'amanah' terutame bile buat kerja by group.


Responses

1 Respones to "Mari Menari- Dita & Shai Tersingkir Kerana Zul Huzaimy"

Azwan said...

for me, it`s not zulhuzaimy fault.
i pun minat ngn lakonan die tp x semstinye nk kena sokong mm die.
sbb ade mm yg lain lg bgs dr mm bwh pimpinan zulhuzaimi. let`s put mm razif or mm ariz under zulhuzaimi, i rasa he will be a good advisor. kalo ltk mm jaya, mm shai n mm dita under ferhad, erra, lisda, confirm u all ckp diaorg x bgs. apepun terkeluarnye mm di bwh pimpinan zulhuzaimi coz diorg xde luck n bakat diorg x sama ngn mm yg kekal sampai skrg


December 13, 2010 at 12:25 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com