Kutipan Filem 2 Alam RM 2 Juta Sehari!



salam, entry kali ni adelah keyword yang sampai ke ambooyats@blog ni tadi. kebetulan me terbaca artikel kat ohbulan pasal kutipan filem 2 Alam.

x2 3711a70 Kutipan Tiket Hari Pertama Filem 2 Alam RM2 Juta, Biar Betul?

pecaya atau tak hari pertama je filem 2 alam berjaya mengutip RM 2 Juta! tu lah yang dikatakan dr Rozmey di harian Metro. tapi..tapi..tapi..pawagam kosong semasa tayangan 2 Alam.

2alamvsHarryporter Kutipan Tiket Hari Pertama Filem 2 Alam RM2 Juta, Biar Betul?
macam takde sambutan jek

alamanda Kutipan Tiket Hari Pertama Filem 2 Alam RM2 Juta, Biar Betul?
tinjau di pawagam Alamanda...same je

OU Kutipan Tiket Hari Pertama Filem 2 Alam RM2 Juta, Biar Betul?
jualan tiket di One Utama (OU), Damansara

apa cer ni dr Rozmey, ni ke yang dikatakan kutip 2 juta untuk hari pertama...emmm ke Metro yang silap tulis???


Responses

8 Respones to "Kutipan Filem 2 Alam RM 2 Juta Sehari!"

cacing said...

mungkin wartawan tu ngantuk kot time nak tulis tu... dia nak tulis kutipan 2ringgit di seluruh panggung,.... hahahah


November 19, 2010 at 5:01 PM
ambooyats said...

ahah tu la pasal typing error kut


November 19, 2010 at 5:23 PM
Anonymous said...

hahah... terkejut kangkong woiii .... betuikaa tak pun kosmo silap cetak

aku pi baca kat FB DRozmie rasa macam depa jer yang tulis
"Peminat Filem Dua Alam kami menonton kali kedua filem 2 alam di cheras leisure mall,pagi tadi ingat nk beratur tapi penuh,nasib baik ada member tolong booking ada tiga seat kosong lagi,yes! pecah panggung lagi malam ni,2 alam tergegar abad ini,dr.rozmey dikau seorg pejuang filem melayu 2010."

nak termuntah aku tengok tulisan amamt nie agak-agak laaa kalo nak ampu pun ... KRU, David Teo, Yusuf Haslam dll punya hebat pun tak laa berlagak sengkuang macam mamat nie ....


November 19, 2010 at 6:31 PM
ambooyats said...

ahah sampai cmtu skali ke die komen kat FB, nampak auta sangat eheh kut diorang y tulis sndri


November 19, 2010 at 6:39 PM
Katak Ijau said...

hmm...ye ke kutipan die smpai 2 juta sehari...
mmg sgt tak percaya...sbb komen film tu tahape2 je pun...


November 20, 2010 at 2:32 PM
Ash said...

Aku rasa la kan.. dr rozmey yg beli tiket smpai 2 juta tu... pas tu dia ckp la jutipan 1st day dah 2 juta... heheheh... Tp lantak la... aku pun lum tgk lg citer ni... tp so far aku dengar banyak yg mengutuk dr memuji... entah lah... Klu berjaya... Alhamdulillah... tp klu gagal... sendiri mau ingat la... Buat felem xsama cam juat ubat... stakat ayat je power... xguna gak...


November 23, 2010 at 11:08 AM
Anonymous said...

2 juta ke 2 ribu nih? konpius ler...hahaha


November 23, 2010 at 2:46 PM
ambooyats said...

katak~tu la pasal, dR rozmey suke angkat bakul sendiri *eh betul ke pribhsa ne eheh

Ash~ntah2 dr rozmey beli tiket sndri pastu pakat gan sedara tgk ramai2..ahah dh xde y nk tgk

anon~2ribu tak pe g,ntah2 2hengget eheh


November 23, 2010 at 2:59 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com