Klip Video Miming Cikgu Shida Dengan Aksi Telampau



Salam semua, tadi me singgah ke blog sis Dahlia dan baca entry pasal video miming terbaru Cikgu Shida. me ada juga tengok video miming yang sebelumnya dari cikgu Shida, secara personal me tengok aksi Cikgu Shida ni tak sesuai dengan imejnya yang bertudung. tapi dalam video miming terbaru ni Cikgu Shida dah tanggal tudung! nak tahu die pakai apa, jum tengok...



kalau lah me anak muridnye, sure me segan nak tengok video ni eheh...jangan marah ye Cikgu Shida :D



Responses

6 Respones to "Klip Video Miming Cikgu Shida Dengan Aksi Telampau"

cik.shabah said...

baru je tgok video ni smlm.nyampah laaa,arghhh!


November 23, 2010 at 2:32 PM
azwa_amani said...

amani sebb bakal pendidik pun agak terkejut tgok aksi ckgu nie...ermm memng lah best kalau ade ckgu sporting, tapi kredibiliti seorg guru itu dinilai dari segi perwatakan dan pembawaan dirnya...guru adalah profesion yg profesional..so..buktikanlah..tapi biler ade yg mcm ni, amani pun x fahamlah..ape tujuan dia uat video mcm nie????..memng lawak, tapi, ...adehh. xnak lah teruskan..huhuhu :)..ape2 pun, layan jelaa k.. :)


November 23, 2010 at 4:42 PM
Emma said...

wekk.. meluat leww vid ni :-S


February 7, 2011 at 10:55 AM
Anonymous said...

jgn ler jeles cik.shabah oii...hehe


March 28, 2011 at 4:30 AM
Anonymous said...

ite ske klip video nye !! hahhahhahah


April 26, 2011 at 1:41 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com