Kerusi Study Paling Cool



Sekarang dah musim exam, mesti ramai yang tengah sebok study kan. me skang dah boleh relax sikit sebab next paper minggu depan. kalau korang study prefer kat mana? duduk atas kerusi tak pun sempoi je atas lantai, ke atas katil sambil baring2. tu tak cool lagi meh tengok kerusi study paling cool...


amacam cool tak? kerusi ni dipanggil Bulb Chair, kalau duk atas kerusi ni sambil update blog sedap juga. tetibe cite pasal kerusi pulak kan, sebenarnye dah lenguh duk atas kerusi plastik neh. nak ngadu kat pengetua kolej, nak kerusi sofa boley?



Responses

0 Respones to "Kerusi Study Paling Cool"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com