KAWAII GADGET'S CONTEST



GA ni datangnye dari mummy pinky, menarik juge GA ni lain dari yang laen sebabnye mummy pinky suh pilih satu lagu, tak kisah lagu ape pastu citerkan pasal lagu tu


nak tahu lagu ape yang me pilih? Tomat- Wali Band eheh lagu ni ade ceritanya sendiri


nak tahu ape, sebab first time me dengar lagu ni mase cikgu me nanyi. dah lah dengan penuh perasaan kuat lak tu. me ingatkan die layan lagu nasid sebab memang tak penah dengar pun lagu ni. lepas je member me betau yang tu lagu dari wali band terus download g hanfon. bile dengar lagu ni memang ingat cikgu tu, kelakar la die..huhu

3 y kene tag: 

referrer :
sape lagi kalo bukan mummy pinky :D

jom join ramai2 kat SINI

tarikh tutup: 13 dec 2010



Responses

2 Respones to "KAWAII GADGET'S CONTEST"

khairolghani said...

terima kasih sebab join contest..good luck..


December 7, 2010 at 4:34 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com