Hanis Zalikha Seksi Kerana Orang Ketiga



Salam semua, rajin pula me tulis entry hari ni yek..tuk entry kali ni pula tajuk yang agak panass Hanis Zalikha seksi kerana orang ketiga. Mesti ramai yang kenal model dan blogger terkenal Hanis Zalikha, follower die pun dah cecah 12K lebih! fuyoo banyak tuu.  Orangnye cantik, tinggi nak lebih kenal lagi meh tengok gambar die dekat2...tuuu dia

Hanis pinjam gambar jap yek heee~

So berbalik kepada tajuk eheh, apesal Hanis Zalikha seksi kerana orang ketiga? adekah me nak mula bergosip pasal Hanis zalikha pule? atau Hanis zalikha sendiri bagitau me yang die dah ada orang ketiga? 


sebenarnya tajuk ni adelah keyword yang masuk ke blog me...eheh sape lah yang tersesat cari Hanis Zalikha kat blog me ni. tak pe meh me tunjuk jalan nak pegi belog cik Hanis ye..go straight don't belok2 pastu klik inibelogsaya. amacam dah jumpa kan?

yang pasal orang ketiga tu me tak tahu nak tunjuk jalan ke mana? yang ini kot...

@:malu bertanya sesat jalan, me ade tunjuk jalan :D


Responses

4 Respones to "Hanis Zalikha Seksi Kerana Orang Ketiga"

che'ila said...

kontroversi sungguh tajuknya..nasib baik tak kena heart attack.hehe


November 25, 2010 at 1:38 PM
azwa_amani said...

huhuhu..cantik lah die ni...eiy..baru prasan yg amani paling bnyk bgi komen...hehehe...sowie yer tuan tanah


November 25, 2010 at 1:50 PM
ambooyats said...

cheila~ahah kang tak pasal2 ambulan dtg nenooo~~

azwa~huhuk xpe dah pegang title queen tu

kimi~gempak eh ahah


November 25, 2010 at 3:17 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com