(Gambar) Nita Di Parti Eh! Sendat, Singkat, Seksi



Bekas kekasih Zahid AF, Nita Hamzah mengenakan dress 3S; sendat, singkat, seksi di Parti 20 Eh! pada 28 November lalu. Dress dari rekaan Amir Luqman membuatkan Nita tampil lebih hot di Parti Eh! tapi bile me tengok pakaian Nita ni rasa sesak nafas pula. tak ketat ke Nita sampai me yang tengok ni pun rasa susah nak bernafas. dengar2 Nita pun dah ada pengganti Zahid, sebab tu ke Nita makin seksi mekci? ahaha tu kena tanya kat Nita sendiri.

gambar nita seksi

gambar nita seksi

gambar nita seksi

gambar nita seksi
kredit:Beautifulnara

kalo mesia ade criminal fashion cam kat hollywood nun rase2 Nita leh masok tak?


Responses

10 Respones to "(Gambar) Nita Di Parti Eh! Sendat, Singkat, Seksi"

ChiKeDees said...

xder la shanteek sangat pun...carik glam la tuhhh


November 30, 2010 at 8:32 AM
ambooyats said...

chikedees~tu ar cam sarung nangka pon ada hahaks


November 30, 2010 at 9:54 AM
ambooyats said...

nasique~tutup mata cepat!huhu


November 30, 2010 at 9:58 AM
tika said...

meh aqu sedekah kain selimut kat ko nita...kesian plak aqu nengoknye...


November 30, 2010 at 10:27 AM
ambooyats said...

tika~haha kain toto pun ok gak kut, mesti nita kesejukn pakai baju cegini ish2


November 30, 2010 at 10:33 AM
hifazphat said...

Ya Allah.. sexy giler!
tapi GEMUK!!!! wakaka


November 30, 2010 at 10:46 AM
ambooyats said...

hifazphat~ahaha nita dah gemok,hepi gan bf baru kut


November 30, 2010 at 11:03 AM
Anonymous said...

ni dh kategori hot & seksi.. tp nape x ghairah plak aku tgk..


December 14, 2010 at 2:02 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com