(Gambar) Nabil Raja Lawak Dan Qasha Cium Mulut!



oh!panas2 sampai masuk paper weyh, agak2 ler. me memang terkezut tengok gambar Nabil dan Qasha cium mulut! dalam satu keratan akhbar.


Nabil menafikan kedua-dua individu tersebut ialah wajahnya & Qasha. Seperti yang dijangkakan, teknik superimpose menjadi alasan paling cliche oleh selebriti ini.

@: me cube untuk berfikiran positif, gambar ni edit gune photoshop kut. terer gile orang y edit tuh!

kredit gambar:ieyra.com



Responses

22 Respones to "(Gambar) Nabil Raja Lawak Dan Qasha Cium Mulut!"

tsaicoutic tranmorphersys said...

hahahaha..bru je sat2 tdi nga hangt kat fb....mcm2 hal...


November 12, 2010 at 9:49 PM
misSbLurRy said...

nasib badan la jang oi


November 12, 2010 at 10:15 PM
ambooyats said...

tsaicoutic~tu r pasal mcm xcaye je

miss~apo kono eh jang eheh nasib badan...


November 12, 2010 at 10:39 PM
diana said...

tak macam edit pun ...


November 12, 2010 at 10:49 PM
neyra shazeyra said...

winkwink credit salah :P


November 12, 2010 at 10:53 PM
Aien Beni said...

harap la semua benda ni tak betul, haihh. ape nak jadi dengan artis sekarang ni..


November 12, 2010 at 10:54 PM
ambooyats said...

diana~positive thinking 'gambar edit' tp rase2 mmg x edit pun huhu

neyra~owh tuan gambar dh tegor,hihik dh edit dah *wink*2

aien~harapnye lah, kalo tak leh jadi ariel m'sia


November 12, 2010 at 11:08 PM
tqaAwesome said...

apo kono ijang.
naseb ko lah nabil~
eeeii yarrk.

hahha


November 12, 2010 at 11:09 PM
ambooyats said...

tqa~ijang ke igtkn eh jang..ke kijang eheh


November 12, 2010 at 11:20 PM
suzie rahman said...

wah leh edit ke smpi cm ni..bodoh punya nabil


November 12, 2010 at 11:25 PM
Roxy zai said...

erghhh...dia pakai photoscape kot..ahahaha..bila dah salah,mcm2 la alasan!..duh~..kecewa aa dgn nabil ni=(


November 12, 2010 at 11:33 PM
ambooyats said...

suzie~ehehe gune photoshop cs5 tueee

roxy~ahah photoscape xleh blah, tp best owh phtscape aku slalu guna :D senang n simple


November 12, 2010 at 11:40 PM
sya hassan said...

giler sakan weii..biaq btoi..leyh caye ke neh??


November 13, 2010 at 12:08 AM
budakkecik said...

isk...isk...isk...dunia zaman skrg, mmg canggih. dakkecik rasa software yg diguna tuh tak canggih mana. Guna PAINT ja tuh...confirm! pastu save as JPEG. kalau nak kasi gerak2 save as GIF.


November 13, 2010 at 12:19 AM
ambooyats said...

sya~emmmm..rse2 nak caye ke tak? *tetibe nyanyi lagu ct percayalah~~~

dakecik: waa terer ar dakecik bab edit2 gambar..tapi die lupa gune eraser dalam PAINT tu nak padam bagian tinge..kn dah kntoi capang eheh


November 13, 2010 at 1:04 AM
Affan Ruslan said...

harap2 tak btul.
memalukan.


November 13, 2010 at 1:29 AM
ambooyats said...

affan~taw xpe, b4 ni suke tgk lawak die tp kalo cegini dah gayanye hmmm terus hilang minat


November 13, 2010 at 1:46 AM
Shira Shafrida said...

alasan yg tak munasabah..


November 13, 2010 at 9:24 AM
MiSs TOrA said...

hoho..hot3 hehe..aduayaii arap3 ianya x betol la ye klo btol pn mmg skt ler en nabil ooii hehe


November 13, 2010 at 11:27 AM
Wan Botaq said...

dont judge too early...


November 13, 2010 at 2:45 PM
azwa_amani said...

ep..betul ke ni???..kalau lah betul..kiter doakan die bertaubat, dan kembali ke pangkal jalan....adoii..buek malu organg nogori jo dak nabil nie...


November 13, 2010 at 3:38 PM
$h@h_Izn@n said...

muah3...cam laki bini la plak kui3


November 13, 2010 at 7:04 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com