(Gambar) Koleksi Fesyen Tudung Siti Nurhaliza



entry kali ni me nak tulis pasal koleksi fesyen tudung yang pernah dipakai oleh siti nurhaliza. menarik juga bile tengok ct mengenakan tudung dengan pelbagai gaya...jum tengok

koleksi fesyen tudung siti nurhaliza

1. fesyen tudung ala bunga telur

2. fesyen tudung ala shower cap

juge fesyen tudung ala shower cap, tapi yang ni nampak lagi versatile 

3. fesyen tudung ala tudung saji, sebijik weyh

4. fesyen tudung ala pahlawan cine zaman dolu2

5. fesyen tudung ala cloak

6. fesyen tudung bebudak remaja skolah agama

7. fesyen tudung muslimah

macam2 ada~huhu mane satu yang korang suke cepat komen heee~

@: me paling bekenan fesyen tudung no 4 tu, korang?


Responses

24 Respones to "(Gambar) Koleksi Fesyen Tudung Siti Nurhaliza"

fairuz said...

tu bukan tudung la..tu tutup kepala. ayokk..

gua suke siti pakai tudung cokelat tu..manis jek :)


November 11, 2010 at 3:51 PM
shada wentz said...

sy suke nmber 3! haha!


November 11, 2010 at 4:05 PM
Cik ean said...

Suke no.6
yg tudung saji dgn cloak tu..huih sebijik same hihi..


November 11, 2010 at 4:18 PM
ambooyats said...

fairuz~haha ayook bkn tudung eh? huhu


November 11, 2010 at 4:25 PM
ambooyats said...

shada~sbb fesyen tu la tudung saji makin laku


November 11, 2010 at 4:27 PM
ambooyats said...

ean~mcm member ak sllu ckp 'muke suci' ag


November 11, 2010 at 4:28 PM
✿Bloodberry✿ said...

yuhuuu tu mukan tudung juz ttp kepala mcm nk g toilet tu kan kne ttp kpale.. hehehhe...

tp yg last tu lg tomei r.. sweet jerk..


November 11, 2010 at 4:41 PM
i am S!L4H.. said...

wahhh no 6 tu cntikkkkk sgt.....


November 11, 2010 at 4:43 PM
i am S!L4H.. said...

eh silap yg td...
no 7 tu...
cntikkkkk sgt.....
sopan je...


November 11, 2010 at 4:44 PM
zaL_cdpx said...

tudung di pakai untuk menutup aurat iaitu bhgian kepala (rambut) dan bhgian dada tp pompuan zmn skrg mengenakan tudung sekadar trend ! malah dktakan lawa !!!
berubahlaa sebelum bala lg teruk mndatangi kita.. NAUZUBILLAH ~


November 11, 2010 at 5:35 PM
mightymie said...

macam2 fesyen tudung skrg nih yang penting niat memakai tuh ikhlas nih de yg pakai tuk bergaya jerk hmmm


November 11, 2010 at 5:41 PM
Razis said...

aku suke yang last skali...


November 11, 2010 at 5:46 PM
ambooyats said...

bloodberry~ wah glemer pakai ni g toilet, huhu nak try ar

silah~emm 7 tu cantik, baru tudung betul heee

zal~betul, hari tu penah bace pasal tudung y dipakai menyerupai sister gereja.ish2

mightymie~alasan paling tak leh blah bile bukak tudung semata2 nak berlakon/menari..konon nk sesuaikn gn watak..motif???


November 11, 2010 at 5:48 PM
Shahrizah said...

Cantiknya siti, pakai apapun cantik...


November 11, 2010 at 5:55 PM
Encik MT said...

Encik MT suka no 6 dan 7~ awwww~ sukanyaaaa.haha


November 11, 2010 at 11:08 PM
adi_tau8605 said...

no 7 bukan stail tudung muslimah...tiada ciri muslimah melilitkan kain tudung kat leher kecuali sister? so, faham kan camna cara sister menutup rambut?


November 12, 2010 at 12:18 AM
ahmad jo said...

yg tudung saji tu cm siput vavi kn?? kn??


November 12, 2010 at 12:53 PM
Budak Botak said...

yg tdung nmpak rmbut tu baik xyah pkai, he3...

http://budakbotak11.blogspot.com/


November 12, 2010 at 1:00 PM
ambooyats said...

sharizah~huhu biaselah org dh cntik pakai pape pon nmpk cntik

adi~ye btol3,patotnye tudung muslimah labuh hgga paras dade (tazkirah jumaat)

ahmod jo~hahaks bange owh sipot tu duk ats pale ct

budak botak~tu la pesen y ntah pape huhuk


November 12, 2010 at 1:22 PM
zurena said...

Apabila bertudung mestilah mengikut cara Islam.. tudung siti ni bukan tudung tetapi tutup kepala aje sekadar nak berfesyen...sedar x sedar kita dah terikut cara bukan Islam...


November 12, 2010 at 1:28 PM
ARIFFDA said...

saya suka yg no.3..sesak2 leh ambik atas kepala buat tutup makanan2..hahah


November 12, 2010 at 2:21 PM
quemisu said...

que suke no. 5...cloak tu...wkaka


November 13, 2010 at 9:34 AM
... Saya ... said...

suke yg tudung saji tu..hahahahahaha


November 14, 2010 at 8:44 AM
ROZITA said...

yg no 3..tu skali pndg cm tudung saji..2 kali pndg cm siput khinzir..3 kali pndg cm ketoi taik pun ada..kan kan.......


February 18, 2011 at 9:49 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com