(Gambar) Kekasih Baru Nabil Raja Lawak



me pun tak pasti info ni betul ke tak, tapi bile tengok gambar ni maybe ni lah kekasih baru Nabil Raja Lawak yang kononnye menyebabkan hubungan Irma dan Nabil terputus.

seksi owh, tepakse bagi sensored

name girl ne Qasha, kakak kepada pelakon Zaris Nellydia yang hangat dengan drama Ahmad Durrah. sape tu me pun tak kenal. kepada nabil, kawin lah cepat2 duit dah banyak kondo pun dah ade takla asyik nak peluk anak dara orang je. 
('bukan nak marah, nasehaatkate p.ramlee)..hihik

@: "peluk tak jejas ekonomi negara pun" kate nabil pulek


Responses

2 Respones to "(Gambar) Kekasih Baru Nabil Raja Lawak"

BezBuddy said...

lau pmpn tu anak dara g...dah berpeluk cmtu...konpus ak...murahnye harga diri


November 2, 2010 at 10:07 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com